Koop hier je tickets voor Theatergroep SPOT speelt…. MAISVELD

Theatergroep SPOT speelt…. MAISVELD

Een indringend toneelspel over de Twee hechte vrienden ten tijde van de tweede helft van de jaren dertig van de Twintigste Eeuw hebben samen een geweldig lopende kunstgalerie in LA, California.

Franz Schulse is Duitser en woont sinds kort weer in Duitsland, de ander is Max Eisenstein, Jood, en woonachtig in de USA. De beide kameraden hebben intens contact via brieven, die ze elkaar wekelijks – en soms nog vaker – schrijven.

Als Franz in het Duitse Vaderland is teruggekeerd begint de geleidelijke politieke verschuiving, die uiteindelijk zal uitlopen op de verwoestende WO-II met zijn alom bekende verschrikkingen. De in aanvang subtiele verandering die het leven van Franz en zijn gezin geleidelijk ondergaat, verandert ook de verhouding tussen de beide vrienden.
Spot heeft van dit gegeven een voorstelling gemaakt, die sluipend opkomend zwaar weer in beeld brengt en laat zien dat niets ooit blijft.

Met muziek van Anne Freriks, muzikale begeleiding van André Gerritsen en onder regie van Annelies van Rijssen heeft de Spotgroep weer een spannende en ontroerende voorstelling gemaakt.Locatie: De Stadswal, Burgemeester van Nispenstraat, 7001 BS Doetinchem
16 september 2023 15.00 uur en 20.00 uur

Locatie: Kleine kerkje, Doetinchemseweg 5, 7051 AA Varsseveld
23 september 2023 20.00 uur
24 september 2023 15.00 uur

Tickets

Selecteer de gewenste dag en tijd.

Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 0,00
 

Gegevens

Bezig met laden...
Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail

  Ik ga akkoord met de voorwaarden van de organisatie