Koop hier je tickets voor Starlight Musical Event

Starlight Musical Event

We nodigen je uit om op 25 en 26 maart bij Cultuur19 in Utrecht te komen genieten van een middag of avond vol musicals, lekkere hapjes en gezelligheid. Dan organiseren wij 'SAME', het Starlight Musical-Event. Kijk voor meer info op onze website.

Wat is SAME?

 

Een musical-event? Jazeker! Met onze muzikaal leider Gerben Kruisselbrink, hebben we een afwisselend, verrassend en uitdagend concertprogramma samengesteld rond het thema ‘SAME(N)’. Op de zondag staat Dagcentrum De Werkspecht met leuke kraampjes in de foyer, waarin ze allerlei spulletjes aanbieden, gemaakt door hun cliënten. 

 

René Daalhuisen Catering zorgt ervoor dat je niets tekort komt! Voorafgaand aan het event wordt je ontvangen met koffie of thee en in de pauze kun je genieten van twee drankjes en een combinatie van maar liefst vijf hapjes per persoon! Er is overigens ook een speciale kindervariant en mocht je liever van een vegetarische variant genieten of heb je andere dieetwensen, kun je dat bij het kopen van je kaartje(s) meteen doorgeven! 

 

SAME(N) is drie keer te beleven in Cultuur 19 in Utrecht (Vleuten) met live band en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht.

 

Tickets

Selecteer de gewenste dag en tijd.

Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 0,00
 

Gegevens

Bezig met laden...
Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail

Vegetarisch (aantal)
Eventuele allergieën
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Starlight Boulevard.