Koop hier je tickets voor Sinterklaas en het geheim van de taart

Sinterklaas en het geheim van de taart

(DB) sint21-header.jpg

Sinterklaas en het geheim van de taart

🦠 UPDATE: Voorstellingen ‘Sinterklaas en het geheim van de taart’ uitgesteld naar volgend jaar vanwege coronavoorzorgen

We hebben met aandacht het overlegcomité gevolgd van 17 november waarbij de vier basisregels centraal staan: contacten beperken en buiten afspreken, afstand houden, een mondmasker dragen en een goede ventilatie van de binnenruimte.

We vinden het heel jammer, maar vooral door de hoge besmettingsgraad bij kinderen in combinatie met ouders en grootouders in de uitverkochte en volle voorstellingen hebben we moeten beslissen om het event uit te stellen naar volgend jaar. Omdat we in de voorstelling niet enkel een film vertonen, maar het ook een show is waarbij enthousiast wordt geroepen, gezongen en gedanst en we de afstand tussen mensen onderling niet kunnen garanderen in de Stadsschouwburg van Genk is niet veilig om dit nu te organiseren.

Tickethouders houden we via e-mail op de hoogte van een nieuwe datum. Als de nieuwe datum bekend is kunnen we ook eventuele terugbetalingsaanvragen verwerken. We volgen het Ministerieel Besluit van 18 maart 2020 en vervolgens opnieuw gepubliceerd op 18 september 2020 (laatste wijziging op 12 mei 2021) dat zegt dat er geen terugbetaling kan gevraagd worden voor een show waarvan er nog geen nieuwe datum is gekend. We kunnen momenteel dus nog geen terugbetalingsaanvragen voor die show verwerken. Als die nieuwe datum wordt gevonden, dan wordt u opnieuw op de hoogte gebracht via e-mail.

We willen er een feest van maken voor jong en oud en dit kan nu niet in gegeven omstandigheden. We zijn er van overtuigd dat u begrip opbrengt van dit standpunt. We hopen dat u er samen met uw kinderen toch een mooie Sinterklaasperiode van maakt.

Bedankt voor jullie begrip, VZW Animo

Tickets

Selecteer de gewenste dag en tijd.

Event nog niet open

Kosten

Kortingscode:   
 
Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,75
Totale kosten € 0,00
 

Gegevens

Bezig met laden...
Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail