Koop hier je officiële tickets voor Indoor Adventure Minigolf

Indoor Adventure Minigolf

Bestel hier uw online tickets voor een bezoek aan Indoor adventure minigolf eventueel in combinatie met Vlindertuin Vlindorado !
 
Vanwege de veiligheid (Corona) is het momenteel alleen mogelijk met vooraf, online gekochte tickets op datum de minigolfbaan te bezoeken. Er is per dag een beperkt aantal tickets beschikbaar. Indien uw groep groter is dan het aantal personen dat u kunt reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 
 
Het niet mogelijk kinderfeestjes te reserveren via het online ticketsysteem. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. We gaan ervan uit dat alle bezoekers de aanwijzingen van de medewerkers van Indoor adventure minigolf opvolgen om zo de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen. Houd afstand, geniet en blijf gezond!
 
Kies hieronder de gewenste datum en aanvangstijd. Selecteer de gewenste tickets, reken af via uw eigen bank en ontvang uw e-tickets direct per e-mail. U kunt de tickets uitprinten, maar ook bij de entree van Indoor adventure minigolf via uw mobiele telefoon laten scannen.
 
Er zijn ook voordelige COMBINATIE TICKETS beschikbaar met Vlindertuin Vlindorado. Deze actie combi tickets zijn vanaf 14 februari 2022 dagelijks te boeken TOT 14.30 UUR. U boekt een aanvangstijd en ter plaatse wordt bekeken welke attractie op dat moment de meeste ruimte biedt om uw gezellige uitje te starten. 
 

Tickets: Indoor Adventure Minigolf

Selecteer de gewenste dag en tijd.
<
november
>
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geselecteerd:
-

= Beschikbaar
= Enkele plaatsen beschikbaar
= Vol

TicketPrijsAantal

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 0,00
 

Gegevens

Bezig met laden...
Voornaam
Achternaam
E-mail
Herhaal e-mail

Betaling

Samenvatting
Datum/tijd:
Totale prijs: € 1,50

Door verder te gaan met betalen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement van Flextickets.
Je rekent af via je eigen bank en ontvangt de geselecteerde e-tickets direct per e-mail.

Veilig tickets bestellen mogelijk gemaakt door www.flextickets.nl