Koop hier je officiële tickets voor Storyroom – De herberg van Gelre

Storyroom – De herberg van Gelre 

Beleef een visuele multimediashow waarin oude verhalen uit de geschiedenis van Zutphen en Gelderland tot leven komen! Je gaat mee op tijdreis naar een kwakkelende herberg onder leiding van de nukkige tijdreisleider Luyt van Tydt. Laat je verrassen door de personages, droom weg bij de animaties en pas op voor bewegende rekwisieten. Een leuke coronaproof attractie voor jong & oud!

Kom in de Storyroom oude verhalen beleven!

In de Storyroom beleef je het verhaal om je heen. Een half uur durende show met geprojecteerde animaties, films, karakterpoppen, acteurs en bewegende decorelementen. In de kerstvakantie spelen we in de pop-up locatie in de kelder van Het Koelhuis in Zutphen.

Tickets reserveren

Let op: Uitgesteld!

De show loopt van 17 t/m 31 december aanstaande. In de kalender kun je eenvoudig zien welke dagen en tijdsloten nog beschikbaar zijn (11.00, 13.00, 15.00 en 17.00 uur). Per tijdslot zijn er in totaal zeven herbergtafels beschikbaar (max 30 personen). Aan elke herbergtafel kunnen er conform de RIVM maatregelen maximaal vier personen uit één huisgezin plaatsnemen (of alleen 4 personen onder de 13 jaar; of 2 personen met 1,5 afstand uit meerder huishoudens). 

Prijs 8,50 euro  per persoon (per tafel afgerekend plus boekingskosten).
N.B.: geschikt voor kinderen vanaf groep 3.

Tickets: Storyroom – De herberg van Gelre

Selecteer de gewenste dag en tijd.

Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 2,00
Totale kosten € 0,00
 

Gegevens

Bezig met laden...
Voornaam
Achternaam
E-mail
Herhaal e-mail
Veilig tickets bestellen mogelijk gemaakt door www.flextickets.nl