Koop hier je tickets voor Nationaal Theaterweekend 2024

Nationaal Theaterweekend 2024

Nationaal Theaterweekend 2024

Maak op 26, 27 en 28 januari 2024 kennis met de theaters in Zeewolde en ontdek verrassende voorstellingen. Tijdens het Nationaal Theaterweekend 2024 betaal je slechts tien euro per voorstelling.

De vier theaters in Zeewolde bieden dit weekend een afwisselend programma. Zo kan je op vrijdag en zaterdag genieten van cabaret en op zondag van een familievoorstelling én een concert.

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen: jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kun je tijdens deze feestelijke dagen al voor een klein bedrag naar een voorstelling!

Er vindt geen restitutie plaats over aangeschafte kaarten.

Vrij. 26 januari 20:00 uur – Hoeve Karree | Plattelandscabaret - UITVERKOCHT

Pé Daalemmer & Rooie Rinus

Duo bestaande uit Frank den Hollander (2 juli 1957, Middelburg) en Peter de Haan (3 mei 1956, Loppersum), begon in januari 1980 en was oorspronkelijk actief tot november 1984. Ze gaven een afscheidsoptreden in de Stadsschouwburg in Groningen, maar bleven toch optreden. Het duo viert nu zijn veertigjarig bestaan en is bekend van hits als "Hoornseplas," "Baukelien," "Jelle," en "Hee doe!" Bekend om straatoptredens in Groningen, zongen ze bekende liedjes in het Nederlands en Gronings, begeleid door een kazoo en akoestische gitaar.

Za. 27 januari 20:00 uur – The Lux | Cabaret

Finn Visser

Finn Visser heeft over alles een mening. Jij ook, maar Finn heeft een andere – en de microfoon trouwens. Zijn hilarische zielenroerselen waren goed voor zowel de publiek- als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat hij te danken heeft aan het publiek en zijn persoonlijkheid. Finn verandert zware onderwerpen in vederlichte oneliners en dagelijkse futiliteiten worden net zo lang uit elkaar getrokken, totdat de zin dan wel onzin ervan duidelijk is.

Djoni de Vos - Geen tijd om te douchen

Na haar studie belandde ze vanwege haar liefde voor geld op de Amsterdamse Zuidas, waar ze nu 360 uur per week als consultant werkt. Geld bleek echter geen garantie voor geluk. Buiten haar veeleisende baan beklimt ze na werktijd steeds vaker het cabaretpodium. In 'Geen tijd om te douchen' reflecteert Djoni op het yuppenbestaan: werk, sport, daten en de heersende burn-outs. Charmant en scherp deelt ze haar observaties over het leven met het publiek.

Zo. 28 januari 15:00 uur – De Kluit | Familievoorstelling

Hilbert Geerling - Nico met z’n kliko

Nico verzamelt vieze touwtjes, kapotte snotlappen en allerlei andere rotzooi die mensen achterlaten op straat. Met zijn verzameling creëert hij prachtige dingen. In zijn voorstelling, genaamd "Riesaikele", deelt hij met een grote mond en ongekend enthousiasme verhalen en goocheltrucs die hij uit zijn kliko tevoorschijn tovert. Mis niets, want als je knippert met je ogen, lig je 's avonds in bed te balen als een stekker! Een hilarische goochelshow zoals je die nog nooit hebt gezien.

Zo. 28 januari 15:00 uur – De Verbeelding | Muziek

Veronique Sodana - Onbevangen, sprankelend, authentiek

Geboren in Rome, opgegroeid in Nederland is de half Italiaanse half Nederlandse Veronique een flamboyante zangeres die met humor, vrolijkheid en interactie haar publiek mee weet te nemen in haar muziek. Samen met haar twee uitstekende muzikanten (Guy Nikkels op gitaar en Luciano Poli op bas) speelt ze een speciaal voor deze middag in De Verbeelding samengesteld programma met Italiaanse en eigen muziek en tijdloze klassiekers.

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 2,50
Totale kosten € 2,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail

Woonplaats