Koop hier je tickets voor Wielertheater Ronde van de Achterhoek

Wielertheater Ronde van de Achterhoek

Wielertheater Ronde van de Achterhoek vanuit de kerk in Groenlo. Een avond vol wielerpraat, muziek en Achterhoekse gezelligheid.De toegang is inclusief hapjes en drankjes!

Maandagavond 19 juni is de Oude Calixtuskerk in Groenlo omgetoverd tot een wielertheater. De Ronde van de Achterhoek, ook wel de Achterhoekse Hoogmis genoemd, staat centraal deze avond. We koersen met speciale gasten en hun bijzondere anekdotes van het verleden naar de huidige wielerwereld.
Onder leiding van Marc Janssen schuiven diverse gasten aan tafel. In het ca. drie uur durende avondprogramma wordt vanuit het verleden met diverse toonaangevende (oud) renners gekoerst richting de hedendaagse wielerwereld. Joop Ribbers, Arie Hassink en Frits Schür schreven geschiedenis. Maar ook de zesvoudig touretappe winnaar is aanwezig. Grollenaar Tristan Hofman mag uiteraard niet ontbreken en zo ook ambassadeur van de Ronde, Koen Bouwman schuift aan om wellicht te vertellen over de onlangs verreden Giro waar hij zich als een meesterknecht heeft bewezen. Om te laten zien dat de jeugd de toekomst heeft, laat oa Bas Tietema zien hoe het in het hedendaagse koersen er aan toe gaat. Omdat de organisatie van de Ronde van de Achterhoek het Uniek Sporten een warm hart toedraagt, is ook tijdens deze avond hier aandacht voor. Sporters op Olympisch niveau geven een inkijkje bij hun onderdeel van het aangepast sporten.

Vanaf 19.00 uur staan de deuren open. Het programma start om 19.30uur. 

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 1,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail