Koop hier je tickets voor Rhederoord Wild Weekend

Rhederoord Wild Weekend

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen is geopend! Traditiegetrouw ontvangen wij je graag voor een heerlijk Wild Weekend! Op beide dagen serveren wij een uitgebreid 5-gangen wilddiner. Hierbij kunt u denken aan oa. hert, wildzwijn, duif en wilde eend.

De jachthoornblazers verwelkomen jullie in de landhuistuin waar zij een ode geven aan het uitgestalde wildtableau. Onder het genot van een warm herfstdrankje en hapjes genieten we van de sfeer. Aansluitend verwelkomen wij je in ons Landhuis.

Zaterdag 11 november Wilddiner
Aanvangstijd 17.30 uur

De genoemde prijzen zijn inclusief aperitief en amuse, overige drank is exclusief.

Ter plekke is het mogelijk om een bijpassend wijnarrangement te boeken.

Tijdens het Wild Weekend in het landhuis serveren wij uitsluitend het wildmenu. In overleg kunnen wij rekening houden met allergieën. Mocht je graag wild komen eten maar heeft de rest van het gezelschap andere voorkeuren. Reserveer dan een tafel bij  Restaurant Koetshuis Rhederoord, hier serveren wij naast onze à la carte kaart ook wildspecialiteiten.

Meer info of vragen?

Wij vernemen het graag per mail via info@rhederoord.nl of telefonisch via 026 - 49 59 104.

Kinderen onder 12 jaar in overleg.

Conform de Algemene Voowaarden van Landgoed Rhederoor B.V. zijn tickets gekocht voor evenementen op Landgoed Rhederoord niet restitueerbaar.

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 0,00
Totale kosten € 0,00
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail

Telefoonnummer