Koop hier je tickets voor Wijn rondom het Plein

Wijn rondom het Plein

Wijn rondom het Plein is een wandeling langs vier locaties in het centrum van Nijkerk en bedoeld voor echte wijnliefhebbers en wijnkenners. Over bijzondere wijnen, nieuwe ontdekkingen en wijnproeven leren, wijn beleven en vooral genieten is waar het deze zondagmiddag om gaat. Dit evenement is een initiatief van de Wijnschool en Proef de passie in het kader van de SmaakWeek. 

Je ontdekt wijn in al haar facetten en je beleeft wijn op verschillende manieren. De route van Wijn rondom het Plein voert je onder meer langs een mini-masterclass van een gerenommeerd wijnhuis met bijzondere wijnmaaktechnieken en een proeverij met echte wijnverrassingen op weer een andere locatie. Je speelt het Wijnroulettespel en maakt kennis met “The lady of pinot noir” en in het theater is het genieten van een prachtig stukje wijncabaret. Je ontdekt de smaak en cultuur van, met zorg, geselecteerde wijnen door te proeven en te beoordelen. De proeflocaties serveren er een hapje bij.

Naast vooral ook veel genieten moet er hard gewerkt worden want de sessies zijn boeiend en intensief. Maar dit is de kans om je wijnpassie binnen vier uur naar een hoger niveau te tillen!

Datum: zondag 22 september 2024. (Combineer deze activiteit met een bezoek aan het SmaakFoodtruckFestival op het Stadhuisplein in het kader van de Smaakweek)
Start: 13.00 uur.
Eindtijd: 17.00 uur.

Je ticket is inclusief de masterclass, presentatie, workshop proeven, Wijnroulettespel, wijncabaret in het theater, per locatie een hapje en het proeven van een tiental verschillende wijnen.

Tickets


TicketPrijsAantal
Ticket Wijn rondom het Plein € 59,950
Kies het aantal tickets 

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 1,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail

  Ik ben 18+ en ga akkoord met de voorwaarden van de organisatie.

Betaling

Samenvatting
Datum/tijd: zondag 22 september 2024 om 13:00 uur
Totale prijs: € 1,50

Door verder te gaan met betalen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement van Flextickets.
Je rekent af via je eigen bank en ontvangt de geselecteerde e-tickets direct per e-mail.