Koop hier je tickets voor OLT - The Soul Cages

OLT - The Soul Cages

The Soul Cages

a tribute to Sting & The Police

Bauke Bakker staat al jaren bekend als de zingende drummer van ons land. Zingen en tegelijkertijd drummen, beide op onnavolgbare wijze. Uniek.
Al van kinds af aan werd Bauke heel sterk beïnvloed door de muziek van Sting & The Police. Je zou kunnen zeggen dat het zijn stemgeluid en speelstijl voor een groot deel heeft gevormd.

Niet voor niets is de gelijkenis af en toe bijna absurd te noemen! Je doet je ogen dicht en soms hoor je gewoon echt Sting! Met dezelfde ziel en urgentie wordt deze prachtige muziek gebracht, maar soms wordt ook alles losgelaten en wordt er een eigen draai aan gegeven. Dat kun je niet zomaar aan iedereen overlaten: de band bestaat uit musici uit de top van Nederland. Deze mensen spelen of hebben gespeeld met Typhoon, Suzan en Freek, MARUTYRI, Krystl, Bertolf, Her Majesty, The Bluebirds, Jeroen van der Boom en vele anderen.

En dat moet ook wel; de muziek van Sting & The Police is bepaald geen kattenpis. Verwacht grote hits als “Roxanne”, “Message In A Bottle”, “If I Ever Lose My Faith In You” en “Every Little Thing She Does Is Magic”, maar geniet ook van minder bekende pareltjes, het komt allemaal langs. Met een beleving, speelplezier en heel veel energie!

Veel plezier met The Soul Cages!

Bauke Bakker – zang en drums
Ruud van Halder – gitaar en zang
Sebas van Olst – bas en zang
Micha Wink – toetsen en zang

Datum: Zaterdag 24 september 2022
Inloop: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 1,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail