Koop hier je tickets voor OLT - The Eagles Legacy

OLT - The Eagles Legacy

Stap binnen in de magie van de legendarische Eagles met "The Eagles Legacy" en hun adembenemende theatershow "One of These Nights," die je meeneemt op een muzikale reis door de tijd. In 2024-2025 brengen ze deze onvergetelijke ervaring naar het theater, en het belooft een spektakel te worden dat je niet mag missen.

Met verbluffende visuals en meeslepende muziek brengt The Eagles Legacy het allerbeste van The Eagles tot leven. Ze hebben zelfs de finale bereikt in het eerste seizoen van het tv-programma 'The Tribute', waarmee ze hun uitzonderlijke talent bewezen hebben. Die erkenning brengt nog steeds volle zalen tot stand. "One of These Nights" is niet zomaar een concert; het is een eerbetoon aan een van de meest iconische bands in de geschiedenis van de rockmuziek. Laat je betoveren door tijdloze hits als "Hotel California," "Take It Easy," en "Desperado."

Mis deze unieke kans niet om de muziek van The Eagles te ervaren zoals nooit tevoren. Reserveer nu je tickets voor "One of These Nights" en laat je meevoeren op de vleugels van The Eagles Legacy. Het wordt een avond vol nostalgie, passie en onvergetelijke muziek.

Nun ist auch für unsere deutschen Gäste die Online-Zahlung von Tickets möglich!

Tickets


TicketPrijsAantal
Ticket - The Eagles Legacy € 21,500
Kies het aantal tickets 

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 1,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail

Woonplaats

Betaling

Samenvatting
Datum/tijd: zaterdag 06 juli 2024 om 20:00 uur
Totale prijs: € 1,50

Door verder te gaan met betalen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement van Flextickets.
Je rekent af via je eigen bank en ontvangt de geselecteerde e-tickets direct per e-mail.