Koop hier je tickets voor OLT - Sommerfest

OLT - Sommerfest

1e Sommerfest Engbergen

Het eerste Sommerfest Engbergen brengt de sfeer van Tirol en Schlagermuziek naar ons prachtige Openluchtheater. Onze speciale muzikale gasten voor de avond zijn Tiroler Teufel en Michel Wolsink.

Tiroler Teufel: Tiroler Teufel; wie kent ze inmiddels niet? Peer Heiligers is in de Tiroler wereld geen onbekende; van jongs af aan is hij met Tiroler muziek opgegroeid en heeft hij zich de Steirische Harmonika meester gemaakt. Is zanger en 'het gezicht' van de Palemiger Spatzen. Heeft tevens een scala aan cd’s uitgebracht’s en talloze prijzen in ontvangst mogen nemen.

Christian van Os heeft inmiddels ook al zijn sporen verdiend in de Schlager wereld, waarbij de laatste jaren als drummer/zanger en draaiende motor achter Tiroler Teufel. Gestart als toetsenist van het duo Wesley Sound, waar hij een kleine 22 jaar in heeft gespeeld. Daarnaast maakt ook Christian deel uit van de Palemiger Spatzen. Deze twee Tiroler Teufel zijn dus geen onbekenden voor elkaar, en hebben hun muzikale kennis gebundeld en staan voor: Volksmusik pur, vom feinsten! En daar kunt u van meegenieten!

Michel Wolsink: Wie kent Michel Wolsink niet. Deze rasartiest uit Braamt is al meerdere keren te gast geweest in ons theater en heeft telkens het theater doen oplaaien met zijn uitgebreide repertoire uit de Duitstalige muziekwereld.

Kortom, als u een liefhebber bent van Duitstalige muziek, mag deze avond zeker niet ontbreken in uw agenda.

Nun ist auch für unsere deutschen Gäste die Online-Zahlung von Tickets möglich!

Tickets


TicketPrijsAantal
Sommerfest € 15,000
Entree 

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 1,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail

Woonplaats

Betaling

Samenvatting
Datum/tijd: zaterdag 22 juni 2024 om 20:00 uur
Totale prijs: € 1,50

Door verder te gaan met betalen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement van Flextickets.
Je rekent af via je eigen bank en ontvangt de geselecteerde e-tickets direct per e-mail.