Koop hier je tickets voor De Maassluise Bokkentocht

De Maassluise Bokkentocht

Wat is De Maassluise Bokkentocht?

De Maassluise bokkentocht is de leukste manier om kennis te maken met de Maassluise horeca. Je maakt een wandeling door de haven en binnenstad van Maassluis en komt zo langs diverse restaurants en cafés. In elk deelnemend restaurant of café kan je genieten van een bokbier met bijpassend gerechtje.

Voor wie is De Maassluise bokkentocht bedoeld?

Voor iedereen die van gezelligheid en natuurlijk van een biertje houdt! Zowel speciaal bier drinkers als mensen die van gezelligheid houden zullen genieten van de herfsteditie van de bierwandeling.

Hoe werkt de bokkentocht?
Op de dag van de bokkentocht ontvang je op de locatie waar je een ticket van gekocht hebt je bierglas (welke je mag houden), een boekje met alle deelnemende bedrijven en welke bieren zij schenken en bierbonnen. Met deze bierbonnen kan je bij de door jou gekozen horeca een bokbier en een hapje halen.

Zitten we in een vaste groep?

Nee, iedereen loopt met zijn of haar eigen gezelschap.

Kan ik mijn eigen route bepalen?

Ja. Je mag zelf beslissen hoe laat je start en via welke route je de wandeling aflegt. Je zal je wel moeten houden aan de startlocatie welke is aangegeven op je ticket omdat je hier je glas, informatieboekje en bierbonnen ontvangt. Houd er wel rekening mee dat om 18:00 het evenement is afgelopen en de restaurants dan druk bezig zijn met het diner. In de cafés ben je natuurlijk van harte welkom voor een afzakkertje!

Waar start De Maassluise Bokkentocht?

De Maassluise bokkentocht start dit jaar op 2 verschillende locaties:

Grand Café 'T Hoofd, Burgemeester de jonghkade 35

Kevin’s grand Café & Restaurant, P.C. Hooftlaan 6

Je kan het kaartje kopen van de locatie waar je wil starten.

Ik heb een allergie?

Geen probleem, stuur hiervoor een mail naar kevin@kevinsgrandcafe.nl met uw naam en allergie, de restaurants houden hier rekening mee.

Hoe veel bier wordt er geschonken?

Op de zondagmiddag bezoekt u 7 restaurants of cafés. Als we ‘gewone’ glazen zouden schenken zou je aan het einde van de dag bijna 2 liter bier hebben opgedronken. De restaurants en café's schenken daarom in glazen van 0,2 cl.

Kan ik dezelfde route lopen als mijn vrienden die al een kaartje hebben gekocht?

Als er nog plek is kan dat.

Moet ik precies om 12:00 beginnen?

Nee hoor, je mag beginnen wanneer je wil. Houd er wel rekening mee dat het evenement om 18:00 is afgelopen en je daarna niet meer voor de bierwandeling terecht kan in de restaurants. Zij zijn dan druk bezig met het diner.


Kan ik op de dag zelf beslissen of ik de bierwandeling ga lopen of niet?

Nee. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Deze sluit op de vrijdag voor het evenement. Wacht echter niet te lang want alle voorgaande edities waren ruim van tevoren uitverkocht. Op de dag zelf kan je dus geen kaarten meer kopen.

Ik drink geen alcohol?

Geen probleem, je kan dit op de dag zelf bij elk restaurant aangeven en mag dan een ander drankje naar keuzen nuttigen. Houd er rekening mee dat als je iets extra’s of duurs besteld het kan zijn dat je moet bijbetalen.

Welke bedrijven doen er mee?
Hoewel de lijst nog wordt aangevuld kunnen we de volgende bedrijven al bekend maken:

Kevin's Grand Café & Restaurant
Grand Café ' T Hoofd
SMAAK & MEER
Borrel Bar Bites
Grand Café De Waker
Dreupelkot Theodorus
Monsieur Paul
Het Drankenkabinet De Proeverij
Vrolijk aan de vliet
Thais eetcafé Mai Phai

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 0,00
Totale kosten € 0,00
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail