Koop hier je officiële tickets voor Kidsgames 2020 - Thebe Extra

Kidsgames 2020 - Ledenvereniging Thebe Extra

Locatie: Experience Island
Adres: Baan achter de Plakken 1, 5175 NP Loon op Zand
Datum: Zondag 5 juli 2020 - 10.00 – 16.00 uur

Kidsgames bij Experience Island in Loon op Zand.

Zondag 5 juli 2020 om klokslag 10:00 uur gaat de Kidsgames bij Experience Island in Loon op Zand van start! De Kidsgames is een heerlijk dagje uit vol met games, eten, muziek, dans en buitenactiviteiten. Ben je in het bezit van een ticket? Dan kun je gratis deelnemen aan een grote diversiteit van activiteiten op de Kidsgames. Volg een voetbalclinic van Pelota, leer Quad rijden, ga op de bananenboot het water op, leer hoe je pizza’s moet bakken, klim zo hoog mogelijk in de klimtoren, neem een lesje breakdancen of speel een spelletje Fortnite, Fifa of Rocket League met vrienden. Dit alles en meer op de Kidsgames in Loon op Zand! 

Koop hieronder gemakkelijk en snel je tickets. Ben je lid van Ledenvereniging Thebe Extra? Houd dan je ledenpas bij de hand om je lidnummer snel in te kunnen vullen.

Let op: Bij het bestellen van uw tickets is het de bedoeling dat de gratis tickets voor kinderen t/m 13 jaar ook besteld worden. (Dit zijn gratis tickets). Zo weten wij als organisatie hoeveel mensen er aanwezig zijn op de Kidsgames. Tot slot worden kinderen t/m 13 jaar niet toegelaten zonder begeleiding van een volwassene. 

Tickets: Kidsgames 2020 - Thebe Extra


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 0,50
Totale kosten € 0,50
 

Gegevens

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
Telefoon
Lidnummer (optioneel)
E-mail
Herhaal e-mail
Veilig tickets bestellen mogelijk gemaakt door www.flextickets.nl