Koop hier je tickets voor Dogsurvival Achterhoek

Dogsurvival Achterhoek

Hierbij schrijf ik mij in voor de Dogsurvival Achterhoek die plaats vindt bij Markant Outdoorcentrum in Braamt op zondag 21 april 2024. Een dog survival is een sportieve uitdaging voor jou en je hond!

Tijdens de dog survival ren of loop je het survivalparcours van ca. 5 km. Onderweg kom je diverse obstakels tegen voor deelnemer en hond. Denk aan klimmen en klauteren, onder netten door kruipen, over obstakels, door de sloot en/of blubber heen, hardlopen en je verplaatsen met sup, kano of vlot. Wij dagen jouw uit om ons parcours in een zo snel mogelijke tijd af te leggen!

Gezondheid, conditie en veiligheid.
Met deze inschrijving verklaar je dat jij en je hond (en eventueel je groepsgenoten met honden) in staat bent om aan deze sportieve uitdaging deel te nemen.

Voorwaarden.
Met deze inschrijving stemt u in met de Algemene voorwaarden van de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en de huisregels van Dogsurvival Achterhoek.

Eveneens gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden vermeld op de website.

Starttijden worden vanaf 10 april bekend gemaakt.  

De Dogsurvival is een recreatieve run en geen prestatieloop. 
Je kunt je ook opgeven als groep met een maximum van 5 personen. Met deze groep + honden wordt je in dezelfde starttijd geplaatst. De boekingskosten bedragen €1,50 per boeking. Deelnamekosten zijn inclusief een lekkere hotdog (ook vegetarisch mogelijk) na de run.

Voor alle vragen kijkt u op de website van DogsurvivalAchterhoek

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 1,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail

Telefoonnummer
Optionele info