Koop hier je tickets voor De Blonde Ronde Maassluis 2024

De Blonde Ronde Maassluis 2024

Vier met ons het 5 jarig bestaan van De Blonde Ronde van Maassluis!

De eerste editie waren er nog geen 80 starters van De Blonde Ronde... Nu zullen er meer dan 400 deelnemers starten! Vier met ons op zondag 9 juni 2024 het 5 jarig bestaan van De Blonde Ronde en voeg het unieke 5-jarig bestaan glas toe aan je collectie!

Wat is De Blonde Rond

De Blonde Ronde is de leukste manier om kennis te maken met de Maassluise horeca. Je maakt een wandeling door de haven en binnenstad van Maassluis en komt zo langs diverse restaurants en cafés. In elk deelnemend restaurant of café kan je genieten van een blondbier met bijpassend gerechtje.

Voor wie is De Blonde Ronde bedoeld?

Voor iedereen die van gezelligheid en natuurlijk van een biertje houdt! Zowel speciaal bier drinkers als mensen die van gezelligheid houden zullen genieten van de zomereditie van de bierwandeling.

Waar start De Blonde Ronde?

De Blonde Ronde start dit jaar op 2 verschillende locaties:

Grand Café 'T Hoofd, Burgemeester de jonghkade 35
Kevin’s grand Café & Restaurant, P.C. Hooftlaan 6

Je kan het kaartje kopen van de locatie waar je wil starten.

Zitten we in een vaste groep?

Nee, je kan zelf bepalen met wie je loopt.

Kan ik mijn eigen route bepalen?

Ja! Op je startlocatie ontvang je je informatieboekje, bierbonnen en bierglas. Je mag daarna zelf bepalen hoe lang je bij een restaurant/café blijft zitten en welke route je aflegt. Houd er wel rekening mee dat om 18:00 het evenement is afgelopen en de restaurants dan druk bezig zijn met het diner. In de cafés ben je natuurlijk van harte welkom voor een afzakkertje!

Ik heb een allergie?

Geen probleem, stuur hiervoor een mail naar kevin@kevinsgrandcafe.nl met uw naam en allergie, de restaurants houden hier rekening mee.

Hoe veel bier wordt er geschonken?

Op de zondagmiddag bezoekt u 7 restaurants of cafés. Als we ‘gewone’ glazen zouden schenken zou je aan het einde van de dag bijna 2 liter bier hebben opgedronken. De restaurants schenken daarom in glazen van 0,2 cl.

Kan ik dezelfde route lopen als mijn vrienden die al een kaartje hebben gekocht?

Indien er nog plek is kan dat.

Moet ik precies om 12:00 beginnen?

Nee hoor, je mag beginnen wanneer je wil. Houd er wel rekening mee dat het evenement om 18:00 is afgelopen en je daarna niet meer voor de bierwandeling terecht kan in de restaurants. Zij zijn dan druk bezig met het diner.

Kan ik op de dag zelf beslissen of ik de bierwandeling ga lopen of niet?

Nee. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Deze sluit op de vrijdag voor het evenement. Wacht echter niet te lang want alle voorgaande edities waren ruim voor deze dag al uitverkocht. Op de dag zelf kan je dus geen kaarten meer kopen.

Ik drink geen alcohol?

Geen probleem, u kan dit op de dag zelf bij elk restaurant aangeven en mag dan een ander drankje naar keuzen nuttigen. Houd er rekening mee dat als je iets extra’s of speciaals besteld het kan zijn dat je moet bijbetalen.

Welke locaties doen er mee?

Op dit moment bestaan de deelnemende bedrijven uit:

Grand Café 'T Hoofd
Kevin's Grand Café & Restaurant
Monsieur Paul
'T Dorp Maassluis
Grand Café De Waker
Dreupelkot Theodorus
SMAAK & MEER
Café Pulp
Vrolijk aan de vliet
Klein Café De Staat
Het Drankenkabinet De Proeverij
De Beren Maassluis

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 0,00
Totale kosten € 0,00
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail