Koop hier je tickets voor Benefietconcert voor SoundLink en co.

Benefietconcert voor SoundLink en co.

Datum: vrijdag 17 maart
Tijd: 20:00 - 02:00
Locatie: De Pompstee, Roden

Benefietconcert om de mannen van SoundLink, CaseLink, NextBuilders, en de andere inpandige ondernemers* op dit adres te steunen en te helpen er weer bovenop te komen na de verwoestende brand op 31 januari 2023.


Dit benefietconcert is georganiseerd door en met vrienden van de ondernemers in het SoundLink pand. Sommigen fietsen een Franse berg op, sommigen rennen een marathon. Wij doen waar wij goed in zijn: we maken muziek en organiseren een evenement om dit te delen met anderen. Zo hopen we onze vrienden te kunnen steunen die alles zijn kwijtgeraakt waar ze hun leven voor hebben gewerkt.

Basis tickets kosten €15, maar elke euro is welkom dus wil je meer doneren dan kan dat!
Om het gemakkelijk te maken hebben we 3 donatie opties klaargezet. Wil je een ander bedrag doneren? Volg dan de link naar de crowdfundingpagina: https://gofund.me/008642a3

Tip:
Koop meer tickets tegelijk als je met meerdere mensen wilt komen. Je betaalt de ticketwebsite €1,50 administratiekosten per boeking dus hoe meer tickets je tegelijk besteld, hoe goedkoper ze worden.

*Dit concert is voor alle ondernemers die spullen zijn verloren welke in de SoundLink loods stonden tijdens de brand. Dit zijn naast eerder genoemde ondernemers ook: WoodLink, FreesLink, Blauwdruk Ontwerp, Korné's Beunhok, Roelfzema Installaties en S.A.L.. De binnengekomen fondsen worden in goed overleg met specialisten en alle ondernemers eerlijk verdeeld.

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 1,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail