Koop hier je tickets voor 4X4ELECTRIC: Terugblik op de expeditie

4X4ELECTRIC: Terugblik op de expeditie

Van 4 november 2022 tot en met 26 november 2023 doorkruisten wij 38 landen, en dat allemaal volledig elektrisch. Een ongekend avontuur van 38.000 km door Europa en Afrika. Geheel zelfvoorzienend dankzij zonnepanelen, inductie kookplaat, water filter systeem en daktent. Een reis die niet alleen kilometers omvatte maar ook voorbereiding, technologische innovatie en menselijke ontmoetingen.

Op 3 februari 2024 geven wij een exclusieve inkijk achter de schermen van onze duurzame expeditie.

Wat kun je verwachten?

🌍 Voorbereiding in de Spotlight: We nemen je mee in hoe wij ons hebben voorbereid op deze expeditie. Een intense periode van plannen, anticiperen en technologische ontwikkelingen.

🔌 Elektrisch Reizen: Ervaar hoe het was om deze grensverleggende expeditie te voltooien met een elektrische auto en zonnepanelen.

🚗 Avontuurlijke Verhalen: Laat je meevoeren door de meest onverwachte momenten onderweg. Ontdek hoe de lokale bevolking reageerde op onze reis, met anekdotes die het avontuur kleurden.

🔍 Terugblik op Emoties: Van idee tot vertrek, de verwachtingen, de emoties onderweg en hoe wij nu terugkijken op deze levensveranderende ervaring.


Maar dat is nog niet alles

📸🎥 Beeldend Verhaal: De presentatie komt tot leven met beelden - foto's en video's - rechtstreeks van de expeditie, waardoor je de reis bijna kunt voelen.

🗣️ Interactieve Sessie: We geven deze uitgebreide presentatie slechts één keer, dus mis het niet! Tijdens en na afloop is er ruimte voor vragen.

🚙 Auto in de Spotlight: Bewonder onze expeditie auto van dichtbij.

Drankjes Inbegrepen: Geniet van koffie, een koekje en twee drankjes achteraf, alles inbegrepen in de prijs.

Dus, familie, vrienden, volgers, partners en media, wij nodigen jullie allemaal van harte uit om samen met ons deze onvergetelijke expeditie te herbeleven!


Programma:

  • 13:30 uur: Ontvangst
  • 14:00 uur: Presentatie deel 1
  • 15:00 uur: Pauze
  • 15:15 uur: Presentatie deel 2
  • 16:15 uur: Borrel
Adres: Innovam, Structuurbaan 2, 3439 MB Nieuwegein

Tot dan!

Maarten & Renske
Team 4x4electric

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door MyEnergi, kWh People, Vereniging Elektrische Rijders en Innovam

 

Tickets


Event afgesloten

Kosten

Kortingscode:   
 
Subtotaal€ 0,00
Boekingskosten€ 1,50
Totale kosten € 1,50
 

Gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Herhaal e-mail